perjantai 29. maaliskuuta 2013

School, school, school

Yeah, lomaaaa! Ok, myönnän, mulle tää on pikemminkin koulujuttuja-kotona-koulun-sijaan -loma. Täytyy tota mantsan portfoliota tehdä, pitäs se yhtä projektia vaille valmiiks maanantaihin mennessä tehdä, silloin mä meen sitten kaverille tekemään senkin valmiiks kun se on parityö. Joten toisin sanoen, koko portfolio täytyis olla täysin valmis tiistaihin mennessä. No okei, keskiviikkona se vasta täytyis virallisesti palauttaa kun se on viimenen tuntia mantsaa tältä lukuvuodelta, mut haluisin sen jo tiistaihin mennessä saada valmiiks ettei sit jää viime tinkaan. Sen lisäks täytyis ruotsin & fyssan kokeisiin lukee. Vaikkakin kokeet on vasta torstaina & perjantaina, luen jo nyt koska niissä onkin sitte vähän enemmän lukemista.

Mitäs tällä viikolla onkaan tapahtunu.. No, keskiviikkona kässäntunnilla kaikki meni perseelleen, kun se harjottelija käski mun mennä saumurille vaikkei olis pitäny nii se kone sitte leikkas mun työhön nätin reiän enkä sano että mun parsimuksienikaan jälkeen se kovin viehättävältä näyttäis. :) Onneks se on sentää vyötärön kohdalla takana et sen voi paidalla peittää. Sen lisäks ompelin väärin yhen kohdan, kuitenkin sain sen korjattua. Sit mä vielä leikkasin saksilla sormeeni ja se on vieläkin kipeä. Se oli hyvä päivä mun kannaltani. Kuitenkin, torstain kässäntunnilla asiat sitte suju vähän paremmin, sain lökärit kokonaan valmiiks ja onhan ne mukavat jaloissa ja onnistuneetkin, (lukuunottamatta sitä parsittua reikää), vaikka itse sanonkin (;
Torstaina tapahtu sitte vähän muutaki, liikantunnilla mentiin futisareenalle pelaamaan mun pitkään odottamaa futista. Ajattelin et kai täs mitään, tuskin mun reiteen enää sattuu mut heti ku aloin juoksee nii ei helevetti ku sattu. Mut sitte laitettii maalivahdiks mut en mä pystyny eet potkasee sitä palloa nii olihan siinä tosi kiva olla. Lopputunnin jouduin sit kattoo sivusta ku muut pelas. Mä en enää tiedä mitä tehdä. En mä lääkärinkää haluu mut tosi kiva ku en enää pysty juoksee. No mut, kuitenkin sit menin tanssiin tuntia myöhemmin, yllättäen se ei siellä sattunut. Kyl mä joissakin hypyissä tunsin siel jotain tai ku piti nopeesti käydä kyykyssä mut ei se missään vaiheessa sattunut. Hyvä vaan.

Tänään olis suunnitelmis jatkaa taas tota portfoliota, viimeks tein sitä eilen illalla kymmenen aikoihin. Sit kirjottelisin tarinanpätkän kaverilleni, jolle itseasiassa huomenna oon menossa ekaa kertaa. Sitä varten tänään lakkailen kynsiä ja valitsen hyvän asukokonaisuuden että näyttäisin edustavalta niillä :D
Aamupäivällä mä kävin kävelylenkillä ku en tän reiden kaa hölkätäkkään voinu ja kävin äidin mieliks hakemassa vähän pajunkissoja kun se on niitä halunnut. Ok, todellinen syy oli se et sain sen vähän leppymään mun hieman korkeahkosta tekstiviestilaskusta. B) Parhaan ystävän kaa tulee pikkase viestiteltyy, minkäs sille voi?

Asdfghjklöä on täs tullut pikkuhiljaa rakastuttua Lita-kenkiin. Haluisin sellaset, mut miks niiden täytyy maksaa niin paljon D: Ok, ne on Jeffrey Campbellin suunnittelemat, mut silti. Haluaaaann. Voisin mä jotkut feikitkin ostaa, jos vaan saisin sellaset ;__;

Jeffrey Campbell - Lita Shoes

Joku kaunis päivä mä saan tollaset, ok?

Ei mulla muuta tähän postaukseen, hyvää pääsiäistä! :--)

perjantai 22. maaliskuuta 2013

Moi, muistaaks kukaan enää mua?

Joomoro mihinköhän tän bloginkin kirjottelu näin pitkäks aikaa jäi. o.o Terve siis taas, I'm back :D Yritän parhaani mukaan PIKKASEN useemmin postailla, jotenkin mul on ollut kaiken näköstä muuta duunia ja tää blogi on ollut ehkä viimesin asia mielessä. On ollut kokeita ja pistareita ja projekteja ja läksyjä ja vaikka mitä niin että vaikka mä koneella oisinkin välillä tupannut olemaan niin ei tätä blogia oo millään muistanut edes vilkasta. ._. Kuitenkin, nyt mulla on ihanat kaks viikkoa ilman kokeita, seuraavaks on sitte huhtikuun puolella fyssan ja ruotsin kokeet. Jebaa, ei sitä kyllä ulos kattomalla ihan heti tajuais että huhtikuukin on näin lähellä. Sanomalehdestä taisinkin lukee että nyt on meneillään kylmin maaliskuu 50 vuoteen. Ilmastonmuutos, ei tää kovin hyvältä vaikuta.

Asiasta toiseen. Ai että mitä mulle kuuluu näin kuukauden takaa? No kässässä siirryttiin neulomisesta ompeluun, lökäreitä tehdään ja mun onkin enää lahjeresoreita ja vyötärön kiristysnauhaa vaille valmiit. Valkoset ne on, oloasuks ne meinasin. Ne mun lapaset ei vielä ihan oo valmiit, vielä puuttuu vasemman käden lapasesta sormenkärjet ja sitten peukalot molemmista mut kyl mä ne varmaan aika pian ajattelin valmiiks asti neuloa et joskus voisin ne puikotkin takas kouluun palauttaa.
Muuten mulla koulussa menee ihan normaaliin tapaan, mantsan portfolio kyl pitäis koht tehdä valmiiks kun tän jakson jälkeen ei enää mantsaa oo ja se täytys saada vikalle tunnille mennessä valmiiks ja palauttaa maikalle. Vika jakso alkaaki siinä parin viikon päästä ja sitte koulussa onki löysempää, ei enää niin pitkiä päiviä ja enemmän kympinaamuja! Mä en kyllä tajuu miten tää seiskaluokka meni näin nopeesti. Vastahan se alko. Ei sillä ettenkö mä odottais kesää enemmän kuin koskaan, mut oli tää kyl parempi vuos kun odotin. Yläasteel on paljon kivempaa ku alakoulus.

Eilen meil oli vikalla tunnilla koulussa liikkaa, meidän oma liikanmaikka oli poissa niin meidän luokanvalvoja, joka siis on poikien liikanmaikka, piti koko luokalle yhteistä liikkaa. Meil oli sit kaikki-polttaa-kaikkia, koska se oli kai monien toive. No, siinä mä sit ihan normisti pelasin, kunnes yhessä vaiheessa aloin nopeesti juoksee, niin mun oikeeseessa reidessä tuntu semmonen viiltävä kipu ja se jalka vaa petti alta. Se sattu aivan helvetillisesti. Mul on ennenki ollu toi sama reisi kipeenä, oon joutunu klinkkaa koulussa mut sit se on siin päivän sisällä lähteny pois. Ei se vaa koskaan noin kipee ollu, tuli ihan tuskankyyneliä vaikkei mua itkettänykkää tommonen. Sain siihen sit jääpussin ja kaveri anto särkylääkettä ku itel ei ollu mukana. Mua sattu niin paljon kävellä et mun yhen kaverin äiti vei mut kotiin autolla ku ne asuu ihan koulun vieres. Lv sano et saattaa olla revähdys tai jos kerta on ennenki ollu nii voi olla joku hermovauriokin. Saa nyt nähdä, pystyn jo normaalisti kävelemään mut äkkiliikkeet tai yhtään nopeempi kävely sattuu siihen. Siks tuol ulkona jäisellä maalla kävely on aika tuskaa ku koko ajan meinaa liukastuu nii tekee sellasia nopeita liikkeitä. Mut katon nyt miten tää paranee ja tarvittaessa meen lääkäriin, vaikkei se kauheen houkuttelevalta kuulostakkaa.

Muuten mulla kyllä menee ihan hyvin, viime viikonloppu oli ihan unelmaa kun mun paras ystäväni, joka kylläkin asuu vähän kauempana, tuli meille ekaa kertaa. Se oli ihan paras päivä ikinä. c:
Nyt mä vaan yritän selvitä koulusta ja odotan et noi lumet sulais nii sit ois kiva hei :D Tosin, ei toi lumi aina haitakskaan oo, koska silloin ku reiteen oikeen särkee nii ei ku vaa muovipussi käteen, lunta pussiin ja jalalle nii heti helpottaa. ;)

Ei mulla muuta, yritän ens viikolla kirjotella uudelleen. Perjantait voiskin käydä paremmin ku maanantait, jospa siirtäisin tän postausrutiinin perjantaille? Perjantaisin siis voitte odotella uutta tietoa mun hyvinerittäinmielenkiintoisestaelämästäni.