maanantai 28. tammikuuta 2013

Salmiac filling in chocolate slab ♥

Yeah, nyt mä olen aivan vanhus. Ei vaan ihan totta, ei tää tunnu yhtään erilaiselta verrattuna siihen ku oli kolmetoista, kun kaikki sukulaiset kysyy et miltä nyt tuntuu. Mut kyllä siinä suhteessa ihan hyvältä, että sain kaikkia ihania lahjoja ja rahaa ja semmost ;3 Porukoiltani sain siis tiistai-aamuna Longchampin, roikkuvat korvikset, hiustenhoitotuotteita, herkkuja ja sit ne lupas olla osallisena maksamassa sitä mun sähköskittaani, joka ilmeisesti tällä viikolla käydään sit ostamassa. Koulun jälkeen mulla oli skittatunti, opettaja anto vähän osviittaa siihen kitaranostoon ja onnittelujakin sain.
Keskiviikko ja torstai meni ihan normisti, perjantaina menin kolmen parhaan kaverini kanssa shoppailemaan heti koulun jälkeen kun päästiin jo puol kaks. Mä ostin sille yhdelle - jolla siis oli samana päivänä synttärit kuin mulla - synttärilahjan; kaulakorun ja taskupeilin kun niitä se pyys. Samalla se osti mulle lahjan, samoin kuin ne kaks muuta ystävääni. Ja nekin osti sille.
Perjantai-iltana mä menin yhdelle toiselle kaverilleni yöks, syötiin aivan hirveesti herkkuja ja tehtiin kaikkea hauskaa. Lauantaina lähdettiin aamulla sen yleisurheilutreeneihin, olin siel kattomassa niitä ja kudoin vähän mun lapastani, joka siis on koulutyö. Se on harmaata Isoveli -lankaa, tein peukalokiilan ja kämmenselälle tulee palmikko, joka nyt on suunnilleen puolessavälissä.
Mutta kuitenkin, sunnuntaina sitten pidettiin ne yhteissynttärit johon kutsuttiin ne kaks muutakin joiden kanssa oltiin shoppailemassa. Käytiin vuokraamassa leffa, Mean Girls 2 :D Syötiin isosiskoni leipomaa suklaamoussekakkua ja paljon muitakin herkkuja. Sain ystäviltäni synttärilahjoiks aivan järkyttävästi karkkia, jopa puolen kilon vaahtokarkkipussin. :D (ja myös - namsnams♥ - Fazerin salmiakkitäytesuklaalevyn) Mut kyl mä kaikkea ihanaa järkevääkin sain, nimittäin ihanan kirkkaanpunaisen huulipunan mitä olin toivonutkin (ja sitä oli tänään koulussakin), kultasia rannekoruja, hopeisen kännykkäkotelon ku se vanha oli niin järkky ja luomivärejä.

Tänään saatiin viime keskiviikon hissankokeet takaisin. 9½ tuli numeroks, oon tyytyväinen kun osasin jo varautua huonompaankin. Siis ei sillä, kyl mä olin pettynyt siihen että tiesin niin surkeesti Krimin sodasta. Siitä ne pisteet sit suurin piirtein lähtikin. Ainut vaan et yks piste jäi myös uupumaan esseestä, mut siihen en nyt nin pettynyt ollut kun en mä tiedä mitä oisin siihen enää enempää voinut kirjoittaa.
Nyt sitten kun hissaa ei ens jaksossa ollenkaan oo, kahdelle vikalle tunnille annettiin tehtäväks tehdä pieni projekti, joka siis on tehtävä yksin. Täytyy tehdä uutinen 1800-luvulta, jossa täytyy "eläytyä 1800-luvun uutisreportteriksi" ja kertoa jostakin valitsemastaan kappaleesta kirjasta. Mulla nyt sit on aiheena tutkimusmatkat Afrikkaan. Siitä ku sit jotain keksis, tähtään tietysti kiitettävään.

Mutta joo, huomenna matikankokeet. Siks mä en enää tähän oikeestaan muuta kirjoittele, täytyy vielä ehtiä lukea kaikki kappaleet ja treenata vähän. Täytyis kans vähän katella huomisia vaatteita, koululiikassa taas luistelua koulun rosoisella kentällä :D Kolmas kerta tänä talvena, tosin ne kaks edellistä oli jääpalloa mut nyt taitaa olla ihan vaan luisteluu(?)
Anyway, I shall go now c:

maanantai 21. tammikuuta 2013

Tomorrow I'll be one year older than today

Yeah, huominen on iso päivä! Silloin mä olen neljätoista vuotta astellut tän planeetan päällä. Siis ei nyt sillä, ettenkö mä jo suurin piirtein olis tänäänkin, mut kuitenkin. Huomenna on onneks kympinaamu, et ei mikään kiire. Ehdin just sopivasti kans pakkaa mun uuden laukkuni, jonka saan synttärilahjaks. Olin siinä siis mukana sitä ostamassa, viime lauantaina tarkalleen ottaen. Longchamp, voin ottaa siitä kuvan jos joskus muistan. :D Muita synttärilahjoja mulle on ainakin vahvistin sähkökitaraan, joka me mennään joku päivä tällä viikolla ostamaan. Mä siis itse maksan sen skitan, mut porukat antaa synttärilahjaks vahvistimen. Sen lisäks saan varmasti isovanhemmilta rahaa, ja sit me tilataan porukoiden kans mulle netistä kännykkään kuoret. Tiedän jo minkälaiset, pitäis vaan saada noi ihmiset koneen äärelle tilaamaan ne. Mut niilläkin sit kestää tulla, ja kun ei vielä olla tilattu niin ei ne ihan mun synttäreilleni ehdi.
En kyllä sit tiedä että mitä muuta saan, mun kummisedän lahjoista ei minkäännäköistä hajua. Ja ihanille ystävilleni oon jotain vinkkiä antanut, mut en mä kyllä tarkkaan tiedä mitä saan. :D

Tässä oon väsäilemässä mun ihanalle ystävälleni siskolleni synttärikorttia, kun silläkin on huomenna synttärit :3 Niin, onhan se aika hauska juttu että mun parhaalla kaverillani on samana päivänä synttärit kuin mulla. Mut on se muutenkin monessa asiassa samanlainen kuin mä. Ehkä me ollaan epäbiologiset siskokset ;3 Sunnuntaina pidetään yhteissynttärit, johon kutsutaan kaks muuta parasta kaveriamme. Me käydään vuokraamassa leffa ja katotaan se sit meillä. Oikea siskoni lupasi leipasta mulle ison kakun, et sitä sit syödään silloin.
Perjantaina ainakin näillä näkymin mun olis tarkotus mennä yhdelle toiselle ihanalle kaverilleni yöks, viettämään mun synttäreitäni. Mietin vaan et kuinka hemmetin epäterveellinen viikonloppu mul on luvassa :D Mut täytyy kyl viel tosiaan kattoo tota perjantaita, kun mul on täs vaa pienoinen paniikki. Täytyis joku päivä ehtiä käydä shoppailemas synttärilahja sille yhdelle. Tiedän kyllä jo suurinpiirtein mitä ostan, mut sit sellanen vielä pitäis löytää. Perjantaina mun oli tarkotus mennä, kun pääsen koulusta jo puol kaks, mut en sit tiedä ehdinkö jos meen yöks sille kaverilleni. Pieni probleema, mut kyl mä varmaan selviän :D

No niin, pikakelaus viimeviikkoon. Meillä siis oli perjantaina se mantsanpistari. Hyvin meni, ainakin tuntu siltä. En vaan vielä saanut takaisin, että ens perjantaina saan sit tietää. Sitä enkun sanakoetta ei ollutkaan kun opettaja ei ollut paikalla vaan oli joku sijainen, mut se sanakoe olikin sit tänään. Tuntu ainakin menevän kaikki oikein. Sit tänään oli kans äikänkoe. Kaikki muu meni ihan hyvin, mut se eka tehtävä oli aivan tuskainen mulle. Ei tosiaan ollut mitään hajua mikä joku "suorasanainen kertomus" oikein oli. Mut onneks se oli vaan yks tehtävä :D Keskiviikkona olis sit hissankokeet, luen niihin tänään vähän ja huomenna sit paremmin. Sentään synttäripäivä säästyy kokeilta ja pistareilta.

Nyt taidan mennä et saan ton kortin loppuun ja että ehdin vielä vähän lukee sitä hissaakin. Täytyis vielä kattoo huomisia vaatteita, ajattelin laittaa mun uuden hameeni ja sit jonkun kivan villapaidan kun on special day. ;)
Mut kuitenkin, ens viikkoon! c:

sunnuntai 13. tammikuuta 2013

New Blog, sorry guys!

Heii! Oon ihan hirmu pahoillani tästä sotkusta että jouduin tekemään uuden blogin. Siihen nyt oli muutamiakin syitä, mutta kuitenkin, saanen esitellä; Vanha blogini, Uusi linkki. Tämä blogi on siis tismalleen saman henkilön tismalleen sama blogi, mutta osoite on eri. Edellinen blogini (girlycurlyhair.blogspot.com) ei siis toimi mulla enää minkäännäköisenä blogina. En tule tekemään sinne enää yhtä ainuttakaan postausta. Tätä blogia en kuitenkaan aloita niin kuin uusi blogi "kuuluisi" aloittaa, eli kertoisin itsestäni, minkälainen ihminen tässä blogissa elämästään oikein kertoo, jne. Jos nyt sitten kuitenkin oot blogini uusi lukija ja haluaisit tietää nämä asiat musta, ne löytyy vanhasta blogistani, heti blogin ensimmäisestä postauksesta sieltä vuoden 2012 joulukuun ajoilta. Tästä syystä en poista girlycurlyhairia, vaikken sinne enää mitään postailekkaan.

No niin, tässä tuon vanhan blogini poistamisen oikean syyn tiimoilta eräs toinenkin ongelma saatiin hoidettua. ;) En siis tosiaan vieläkään tiedä mikä hemmetti sitä oikein vaivasi, mutta nyt - kauan ja hartaasti toivottuna - mulla on mahdollisuus vaihtaa taustakuvaa ja fontin väriä just silloin kun mua huvittaa niin tehdä! Että juu, kyllä se vaiva olikin sen arvoista, vaikka vähän rasittikin tehdä kaikki muokkaukset alusta. Tämän blogin pidän - ainakin niin kauan kunnes mun tuurillani tääkin asettuu mua vastaan eikä anna muokata mitään.

Blogimaailmasta todellisuuteen. Tänään olin äitini kanssa shoppailemassa. Tarkoituksena oli löytää mulle ensisijaisesti uus laukku, koska joudun lainaamaan siskolta kun omani on aivan liian pieni koulukirjoille. Kyllä meillä oli mielessä löytää mulle uus talvitakkikin, ja sit löydettiinkin yks ihana, mut se oli liian pitkä ku haluun sellasen suunnilleen puolireiteen. Nyyh. Laukkuakaan en löytänyt, vaikka kierrettiin koko kauppakeskus. :c Yks oli tosi ihana, mut se oli sit taas liian iso. Mennään vissiin kai ens viikonloppuna uudestaan, toiseen paikkaan. Ajattelin et Longchamp olis kiva, kestävä ja klassinen, aina muodissa. Väristä en kyl vielä tiedä.
Mut kuitenkin. Ai että lähdinkö sitten tyhjin käsin kotiin? Ehen, enhän mä nyt alennusmyynneistä ikinä lähde kotiin ilman uusia vaatteita. Löysinhän mä villa- ja neulepaidan, kaks hametta, basic lyhythihasen, tummansinisen t-paidan ja valkosen, läpinäkyvän t-paidan missä on peace-merkki edessä ja vetoketju selässä. Taidanpas huomenna laittaa jotakin kivaa uutta ylle. ;--)

Paniikissa kirjoitan sivun mittaista kertomusta äikänläksyksi. Alotin perjantaina, enkä vieläkään, sunnuntaina kello 21.00, ole valmis läksyissäni. Kaiken lisäks mun täytyy vielä harjotella tiistain ruotsin sanakokeeseen ja perjantain mantsanpistariin. (harjottelen kyllä ehkä vasta huomenna, kello on jo niin paljon) Mutta kyllä, alotin jo perjantaina harjottelemaan silloin vasta viikon päästä olevaan mantsanpistariin. Täytyy nimittäin opetella kaikki Amerikan valtiot nimiltä ja ne pitää osata sijoittaa karttaan. Tulee vähän olemaan haastetta Keski-Amerikan pikkuvaltioissa.. Mut kyl mä oon melko luottavainen, opinhan mä ala-asteellakin suurimman osan Afrikan maista, vaikka ne olikin suurin piirtein tuplasti hankalampia nimiltään muistaa kuin Amerikan valtiot. Toivotan itselleni suurta onnea.

Nyt mä lopetan kirjoittamisen, että saan tän kertomuksen joskus valmiiks. Vaikka huomenna on maanantai, en taida postata, koska tän bloginvaihdon takia postasin tänään. Viikon päästä maanantaille siis. (:
Bye! :)