perjantai 26. huhtikuuta 2013

Dancing

Hejj, tänään täytyypi vähän aikasemmin mennä nukkumaan koska huomenna mun täytyy olla liikenteessä jo viimestään 9.20. Tanssiesityksen kenraaliharjotukset on huomenna, lavalla mun täytyy olla kymmeneltä. Yhen maissa sitten pääsisin himaan. Sunnuntaina sit on esitys, vähän pidempään vielä vietän aikaani siellä kuin huomenna. Ihanaa, pääsen kunnolla tanssimaan. Esitykset on parhaita c: Ei mut muutenkin, tanssiminen on yks parhaista asioista mitä tiiän. 1. Se on kuntoilua mut ei yhtään tunnu siltä. 2. Koska tanssiessa pahin virhe on ajatella, sitä kun ei mitään ajattele vaan tanssii vaan, niin olo on niin vapaa kun ei mikään murhe oo mielessä. 3. Pääsee ilmaisemaan itseään. 4. Se vaan on ihan törkeen hauskaa! :) Ehdottomasti kannattaa harrastaa tanssia. Ihana harrastus c:

Tanssiminen sikseen, mä sain sen numerosotkun äikänmaikan kanssa selvitettyä (: Ei siinä tavallaan mitään ongelmaa ollutkaan, maikka vaan oli kattonut mun numerot väärin. Se koe mistä kuulemma sain kuus puolen - mä sain siitä suurin piirtein luokan parhaan, kymppimiikan. Jotenkin se asia mua nauratti, vaik todellisuudessa vähän tympi se että mä olin ajatellut tosissani olevani niin huono, et se koe tosiaankin meni niin persuksilleen. Mä olin moittinut itteäni ihan turhasta. No mut kuitenkin, ainakin mun numero todistukseen sitten nousee paremmaks.

Mmh, mä oon jotenkin umpirakastunut tähän Jason Mrazin biisiin nimeltä I Won't Give Up. Soittanut sitä kooooko illan. No joo, ehkä osalta sikskin ku oon ollut koko ajan koneella kun ei oo muutakaan tekemistä ollut. Normaalisti olisin tehnyt läksyjä mutta tänään ei tullut mitään läksyjä ja olin jo kaikki edellisetkin läksyt tehnyt niin että jotenkin kauheen turha olo oli :D Oon vaan lauleskellut Jason Mrazin kanssa täällä mun huoneessani ja chattaillyt parin kaverini kanssa c:

Jason Mraz - I Won't Give Up

Tällä viikolla mun kevääni alkoi kunnolla. Alko olla niin lämmintä että piti kotimatkalla jopa ohut kevättakki ottaa pois päältä kun oli niin kuuma. Linnut laulaa ja lunta näkyy enää puistossa kun ei sinne aurinko niin hyvin paista. Ja kevätsateet <3 Hihi, kesä on sittenkin tulossa :)

Ihanaa keväänviettoa kaikille! :*

perjantai 19. huhtikuuta 2013

Things don't always go the way you like

Heii, mulla olis mielessä eräs asia joka saa mut haluamaan heittelemään tavaroita, ja sen haluun teille nyt kertoo. Me siis saatiin tossa pari päivää sitte jaksotodistukset. Numerot oli mun mielestäni tosi hyviä, varsinkin positiivisesti yllätti mantsan kymppi. No mut, yks numero siel mua vähän ihmetytti ja ennen kaikkea ärsytti. Mä sain äikästä kasin. Ei sillä, ei kasi paha numero oo, mut mä en ollut ANSAINNUT sitä. Mä olin käyttäytynyt tunneilla hyvin ja sen kurssin aikana oli kaks koetta ja toisesta silloin muistelin saaneeni jotain ysin paikkeilla. Toisia kokeita ei ollu palautettu, mut mun mielestä seki meni hyvin, oli vielä helppo aluekin. Mä sit tänään kävin kysymässä äikänmaikalta et mistä tää mun numeroni johtu. Se sitten kaivo esiin sen koenumerovihkosensa ja näytti että kurssin ekasta kokeesta sain kasin ja tokasta kuus puolen että se kasi oli siihen verrattuna hyvä numero todistukseen. Mä sitte meinasin koko päivän paiskoo esineitä koska mä en tajunnu mist oli kyse, se koehan meni mun mielestä tosi hyvin! No, vikalla tunnilla se sitte palautti ne kokeet. Haha, mun koetta sillä ei ollutkaan! Se ei edes voinut todistaa mulle että tosiaanki ansaitsin niin huonon numeron. Ja vielä oudointa oli se, että neki mun kavereista joiden mielestä se koe meni iha persuksilleen, nii nekin sai vähintään kasin. Ja mä - yks luokan hikeimmistä - oisin saanut kuus puolen?? Menin sit kotiin ja kaivoin sen ekan kokeen esiin ku säilytän ne. Jaa, ai kasiko se sano sen olevan? No ysi miinusta se koe vaan näyttää! Huomenna meen toi koe kädessä kysyy siltä kyllä että mikä täs on ongelmana, mä en hyväksy kasia todistukseen enkä kuus puolta kokeesta. Niin, siinä tuli mainittua sekin että mulla on huomenna koulua. Hauskaa on juu. Sentään kympistä puol kahteen, mut anyway.

No mut ei mul pelkästään pahoja juttuja oo tapahtunut. Viime sunnuntaina käytiin viel kaupoissa ja sain itelleni mustat farkkulegginsit mitä olin ettinytkin ja sit yhen ihanan neulepaidan ja pari muuta paitaa. Sit illalla tilattiin mulle sellanen army-takki, maastokuvioinen. Tänään sitte tuli ilmotus et se olis tullu postiin ja käytiin hakemassa. Se on ihan täydellinen<3 Laitan sen huomenna päälle, samoin kuin ne mustat pillitkin c: Vielä ku pilottilasit sais niin kaikki olis täydellistä (: Niitä siis metsästämään.

Muuta erityistä mulle ei ookkaan tainnu tapahtua. Maanantai-iltana oli vähän kiirettä neuloo lapaset valmiiks ku tiistaiks ne piti olla valmiina :D Kyllähän mä ne sitten valmiiks sainkin. Niistä sitte tuli numeroks 9+, hyvä mulle. Liikassa oli tiistaina lenkki ja viel ku oli illalla se mun tanssi nii oli kyl seuraavana päivänä jalat vähän kipeenä :D Mut ainaki tuli kuntoa lisää (; Torstaina kässäntunnilla sain mun tuubitopin valmiiks ja aloin tekemään yöshortseja. Niitä jatketaan ens tiistaina c:

Ei mulla muuta, tää tuli vähän pikasesti ku mun täytyy nyt mennä koska täytyy herätä aamulla kouluun :/

perjantai 12. huhtikuuta 2013

Shopping

Helou. Mitäs tällä viikolla onkaan tapahtunu.. No, maanantaina alko uus jakso, suoraan sanottuna en olis voinut vähempää kaivata matikan luokse tän yhden jakson kestäneen tauon jälkeen. Ei siinä, matikka on ihan kivaa kun numeronakin on kymppi kun se mulle helppoa on, mut se maikka. Miten sitä kuvailiskaan..? No, mun matikanmaikka, sillä vaan on jotain mua vastaan. Mä en oo tehnyt sille yhtään mitään. Silti se vaan jotenki tuntuu ärsyttävän mua tahalleen. (siis sen lisäks että mun silmieni sarveiskalvot syttyy tuleen joka kerta kun nään sen, sen tyyli vaan on niin harvinaisen järkyttävän omaperäinen, etenkin ne ruskeen-liilat, leveelahkeiset, liian lyhyet samettihousut). Siis silloinkin maanantaina kun kysyin kaverilta että miten tää yks tehtävä tehdään niin se vaan tuli valittaa mulle et miks mä siel keskustelen jostain ihan muusta ku matikasta että pitäiskö mut siirtää jonnekki toiselle puolelle luokkaa etten juttele kellekkää vaan tekisin tehtäviä. :) Minäkin rakastan sitä maikkaa.

Muttajoo, sitten koulun jälkeen maanantaina mulla oli skittatunti normaaliin tapaan ja illalla tein läksyjä. Tiistaina oli ekaa kertaa bilsaa, uus opettaja on ihan mielenkiintoinen. Okei, tuppaa olemaan aika ärsyttävä mutta mä yritän kestää ja saada bilsasta mahdollisimman hyvän numeron. Keskiviikko meni normaalisti, torstainakaan ei mitään ihmeempiä, illalla oli tanssi. Ens tiistaina mulla pitäiskin olla erityiset tanssitreenit toisessa paikkaa esitystä varten. Mut joo, sitten tänään pääsin koulusta puol kahelta ja äidin kanssa lähdettiin suoraan Hulluille Päiville. Mun oli tarkotus löytää ainakin kevättakki ja mustat farkkulegginsit mut en mä sit löytänyt kumpiakaan. Löysin mä kuitenkin yhden neulepaidan, t-paidan ja fiksatiivin alesta. c:

Nyt mä oon sitten tän illan etsiskellyt netistä mulle kevättakkia, koska haluisin tietynlaisen niin nettikaupoista löytää paremmin ku et tuol kauppakeskuksissa itte haahuilis. Haluisin siis sellasen army-takin, maastokuvioisen. Se olis ihana. Oonkin nyt sitten löytänyt jo muutamia tosi ihania, katotaan jos joku niistä voitais mulle tilata. :) Funtsin eka että haluisin nahkatakin kevättakiks mut sitten ku näin että suurin piirtein puolella koulun tytöistä on sellanen nii tulin siihen tulokseen etten haluu olla niin massa, ja muutenkin oon jo jonkun aikaa haaveillut army-takista. Mulla on jo ihanat mielikuvat siitä kuinka mä kesällä pukeutuisin mun army-takkiin, tuubitoppiin, farkkushortseihin, Converseihin ja pilotti-laseihin, jotka tosin on vielä hankkimatta. Pilotit kuuluu kans mun haaveilulistaan, niin kuin myös ne mustat farkkulegginsit, joita en vielä ole saanut. Tosin, niitä nyt löytyy melkein jokaisesta naistenvaateliikkeestä että kun vaan oikeen koon ja hyvän hintaset löytäis niin ostaisin.


Jups, ei mulla muuta taida nyt olla. Lähden viettämään viikonloppua, moro (;

lauantai 6. huhtikuuta 2013

My way to relax

Heissan, eilen en ehtinyt postata kun suoraan koulusta matkustin dösällä pitkän aikaa ystävälleni ja sieltä tulin takaisin myöhään, niin etten koneelle enää vaivautunut tulemaan. Olin sitte aivan kuolemanväsynytkin illalla että kun ajatellaan että oli perjantai kyseessä, menin harvinaisen aikasin nukkumaan. Ehkä se johtu siitä että istuin noin puoltoista tuntia yhteensä dösässä tai sitten siitä että koko viikko tuli nukuttua vähän liian vähän kauheen koepänttäämisen ja muun takia, kun kaikki kouluduunit kasaantu jakson vikalle viikolle. Nyt on onneks kaikki ohi, mantsan portfolio palautettu ja ruotsin ja fyssan kokeet tehty! Ainut vaan että yks kuvistyö mun vielä täytyis maanantaiks tehdä, mut huomenna mulla on reilusti aikaa. :)

Tänään on ollut ihana, rento päivä ku ei oo mitään aihetta ajatellakkaan kouluun. Nukuin kaikki univelat selviks ja vetäsin päälle vaan lökärit ja hupparin ja hiukset sotkuselle nutturalle kun ei oo mihinkään tarve mennäkään. Sit mä leipasin tossa suklaisen tiikerikakun, siitä tuli hyvää. :) Resepti löytyy tästä, mutta lisäsin raidoiksi tulevaan kaakaojauhetaikinaan vielä 50 grammaa tummasuklaapaloja, ne teki siitä suklaisemman c: Kannattaa kokeilla, helppo ja maukas resepti. (:
Muuten mä oon tänään ihan vaan chillaillut koneen ääressä, kuunnellut musaa ja chattaillut kavereiden kanssa. Kohta olis tarkotus kirjottaa tarinanpätkänen yhdelle ystävälleni ja jossain vaiheessa vois käydä suihkussakin ennen ku sinne muut menee että saan rauhassa olla c: Muuten ei mitään suunnitelmia pahemmin tälle päivälle ookkaan.

Eilen ku olin matkalla kouluun mä tajusin et lumet on sulanut tosi paljon. Aurinkokin on jo paljon pidempään ylhäällä kuin vaikka viikko sitten. Kyllä mä nyt oon jo alkanut vakuuttua siitä et se kevät on kaikesta huolimatta tulossa :D Aluks vaikutti huolestuttavan paljon siltä että tää talvi ja nää lumet olis vielä kesäkuussakin täällä. Unelmoin kesästä päivittäin aivan vaarallisen paljon, olis ihana vaan vetää shortsit ja paita päälle ja mennä ulos ilman paksuja takkeja ja lapasia ettei jäädy. Mä oon jo suunnitellut vaikka mitä kesäks, joten se vois jo tullaaa. Tosin, tänä kesänä on kyl bilsaan liittyen kasvienkeräily, mut kyllä se samalla siinä isovanhempien mökillä ollessa varmasti hoituu :D

Muuta erikoisempaa ei nyt sit ookkaan tapahtunut. Maanantain skittatuntikin jäi pääsiäisen takia välistä. Ei nyt sillä - en tosiaan olis kaivannut normaaliin arkipäivään loman sijasta. Vedin suklaata ja tein portfoliota, olihan siinä tosiaan tekemistä mutta valmiiks tuli :D Sais noita lomia olla enemmänkin... :)

Ei mulla muuta, heippa, ens perjantaille (;